KFC Herenthout zit in de winning mood en nam nu ook de maat van E. Vorst met 4-1. De bezoekers kwamen op voorsprong via een omgezette strafschop door Janssens. Luyten maakte kort na het openingsdoelpunt gelijk.

Net voor de rust draaide Yannick Janssens zich prima vrij en schoot met een strak schot de thuisploeg op 2-1.

Na de rust gingen de Stoeters op hun elan verder. Eerst ketste een bal nog via de paal buiten maar Filip Thys scoorde toch de 3-1.

Luyten kreeg bij de thuisploeg nog rood na een ongelukkige reactie op een overtreding van een bezoeker. Met 10 tegen 11 bleef Herenthout de betere ploeg. Dat resulteerde in de 4-1. Een prima actie van opnieuw Yannick Janssens en met een mooi schot stond de  4-1 op het veld.

Herenthout gaat de winterstop in met 9 op 9 en kijkt nu al uit naar de volgende wedstrijden uit in Poederlee en thuis tegen Bouwel.

Door de overwinning wipt Herenthout in de rangschikking over Bouwel maar houdt het E. Vorst in de rangschikking toch nog achter de buren uit Bouwel.